joi, 19 iulie 2012

Aeria AVA Closed Beta Incepe


Potrivit celor de la Aeria (noua companie ce a luat jocul AVA) incepand de astazi o sa inceapa testele beta pe noua platforma de la ei. Toti cei care joaca AVA sunt bineveniti sa faca download si sa joace in versiunea aceasta beta. Ce trebuie sa stii inainte de a intra:
1. Iti trebuie un cont pe www.aeriagames.com. Cat dureaza beta nu ai sa poti cumpara arme, si toate caracterele care se vor face pe Aeria AVA vor fi sterse dupa ce beta se sfarseste.
2. Asta e doar un beta pentru AVA de a vedea cum se comporta pe platforma de joc de la AERIA. Ijji va functiona in parametri normali pana la finalizarea procesului.
3. Toti useri Ijji inca nu isi pot transfera Ijji in perioada beta.
4. Dupa ce beta se va termina si toate problemele se vor rezolva conturile Ijji vor fi transferate la Aeria iar cand se va intampla acest proces caracterul tau Ijji nu va suferi modificari si va fi intact iar G-coinurile vor fi schimbate in Aeria point ce inseamna 1 gcoin = 10 aeria point.

Mai multe detalii vom posta in curand.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Followers

 

ROMANIAN GAMING LEAGUE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com